Wie ben ik?

Mijn naam is Kelly Koks. Vanaf 2009 studeer ik Klassieke Chinese Geneeswijze aan de Academie Qing Bai. Hiervoor heb ik de Pabo opleiding gedaan en een tijdje lesgegeven, maar ik kwam er al snel achter dat mijn hart in de alternatieve geneeswijze lag. Toen ik mijn Pabo diploma behaalde in maart 2009 ben ik daarom ook meteen in september 2009 gestart aan Academie Qing Bai.

Mijn geschiedenis

Tijdens de eerste studiejaren heb ik overdag lesgegeven om de kost te verdienen. Op Qing Bai heb ik na een jaar basisvakopleiding, de tweejarige acupunctuuropleiding afgerond, gevolgd door een jaar Westers Medische Basiskennis. Daarna ben ik ook geslaagd voor de tweejarige opleiding Chinese Kruiden therapie. Tot op heden volg ik bijscholingen binnen de Chinese Geneeswijze om up to date te blijven en mijn kennis te verrijken.

Terwijl dat ik studeerde aan de Qing Bai Academie volgde ik elders meerdere studies zoals Bach Bloesem, Aromatherapie en Sportmassage. In de weekenden heb ik bijscholingen gevolgd en deelcertificaten gehaald voor o.a. Cosmetische acupunctuur, voeding in Chinese Geneeswijze en Chinese taal.

Actief sinds 2012

Ik voel me een gelukkig mens dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Vanaf 2012 is de praktijk officieel geopend en werk ik hier iedere dag met veel plezier en passie voor mijn vak.

Last van uw klachten?

Maak een afspraak voor een intake-gesprek dan nemen we samen de verschillende mogelijkheden betreft uw behandeling door.

Maak direct een afspraak